Skip to content

Naši susreti ponedjeljkom se uhodavaju, pa su tako i danas stolice u prostoru 1. MO bile zauzete!

Ponovno novi članovi, novi dogovori i nove akcije.

Saznali smo tako da će se prvi sastanak Likovne radionice pod vodstvom poznatog slikara Živka Toplaka održati u utorak, 20. lipnja u 16 sati u prostorijama 6. MO na Banfici. Kandidata ne manjka, tko zna možda netko od njih otkrije likovnog umjetnika u sebi!

Također, na inicijativu nove članice Đurđice Dropuljić Udruga Futur egzaktni pokrenut će projekt Bake i djedovi čitaju priče bolesnoj djeci na liječenju u bolnici. Predsjednik Udruge Branimir Mihalinec već je održao sastanak u Općoj bolnici Varaždin i ideju podupiru ravnatelj i glavna sestra bolnice. Đurđica će provesti edukaciju zainteresiranih, a projekt kreće u realizaciju početkom rujna.

Od novosti, treba još spomenuti sastanak predsjednika Mihalinca i zamjenice Biserke Ivek sa zamjenikom gradonačelnika Miroslavom Markovićem, koji je podržao rad Udruge. Predstavnici Udruge zatražili su potporu i što bržu realizaciju projekta otklanjanja arhitektonskih barijera u Ulici braće Radić ispred Konzuma. Marković je obećao potporu toj korisnoj i humanoj ideji.