Skip to content

 

Voditeljica sekcije: Sanjana Toroman Gregorić

Kratka biografija:

Magistra kineziologije s dugogodišnjim iskustvom rada, naročito na području promicanja društvenog standarda radnika. U tu svrhu vodila je svakodnevnu brigu o zdravstvenoj skrbi radnika radi očuvanja zdravlja i osiguranja što dužeg ostanka radnika u radnom odnosu, a što je uključivalo: organizaciju godišnjih sistematskih pregleda i cijepljenja, organizaciju i rezervaciju masaža kao i korištenje bazena u Varaždinskim Toplicama za radnike cijele firme. Vodila je sportsko-rekreativne aktivnosti i to školu plivanja za djecu radnika, školu skijanja, rekreaciju za žene, a ujedno je bila zadužena za ugovaranje i rezervaciju korištenja sportskih dvorana i terena za košarku, odbojku, nogomet, tenis i streljaštvo.

Sudjelovala je u organizaciji brojnih sportskih susreta, kako internih tako i između srodnih firmi na državnoj razini. Za radnike je organizirala i brojne aktivnosti u kulturi poput posjeta značajnijim izložbama, muzejima, kazališnim predstavama, a svakako je za izdvojiti da je dugi niz godina bila organizator brojnih jednodnevnih I višednevnih izleta u Republici Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Plan rada:

U okviru provođenja godišnjeg plana aktivnosti za poboljšanje i ispunjavanje života umirovljenika I starijih osoba predviđena je i aktivnost organiziranja izleta i putovanja:

  1. Organiziranje jednodnevnog izleta (mjesečno ili kvartalno)
  2. Organizirani posjet muzejima (kvartalno)
  3. Organiziranje višednevnih izleta (polugodišnje ili godišnje)

 Kontakt:

Mobitel:    0915968591

E-mail:      sanjana.toroman@gmail.com